Memuatkan ...
it | en | zh | es | ar | pt | id | ms | fr | ja | ru | de

Bagaimana untuk mengelakkan pemotongan disebabkan oleh masa keluar Dempul

Panduan ini menjelaskan bagaimana untuk mengelakkan pemotongan oleh tamat selepas menghubungkan dengan dempul untuk seorang pelayan. Dempul adalah pelanggan untuk Tingkap yang membolehkan kau untuk menyambung di SSH, MENTAH, Alih, Rlogin atau bersiri mod. Pelanggan ini digunakan banyak dan merasa sangat berguna karena menyediakan muka bersih dan sistem salinan-dan-pes, yang saya menghargai sangat banyak.

Hal pertama yang kau perlukan untuk berhubungan dengan dempul kepada pelayan, maka anda perlu untuk klik pada icon di sudut kiri atas untuk membuka menu konteks. Kemudian pilih "Perubahan setting". Anda akan mendapatkan sebuah jendela yang sama dengan jendela yang anda digunakan untuk menghubungkan. Di jendela Di kiri bawah pilih "Hubungan" dan dalam kotak teks dengan nama "Saat antara Keepalives (0 tu mematikan)" kamu mesti masukkan nombor "3". Klik pada "Apply" dan hal ini tidak akan diputuskan karena tidak aktif.

Jika anda masih mempunyai keraguan tentang bagaimana untuk melakukannya dan aku seharusnya yang sudah jelas, anda boleh melihat video ini pendek yang lebih baik untuk memahami bagaimana untuk melakukannya.

Dalam video ini, kita menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mencegah pelanggan dari tombol untuk mematikan. Saya rasa ia mungkin masih berguna untuk menjelaskan mengapa ini terjadi dan tidak hanya bagaimana untuk mengelakkan melalui analisis yang mendalam. Mana-mana barang yang menghubungkan yang lain perlu tahu jika pasangan anda masih di sana dan menerima. Dalam kes ini, program yang muka dengan perkhidmatan dipanggil pelanggan dan nama tertentu adalah dempul. Ini permohonan telah dibangunkan oleh tim inggris terdiri, pada masa yang menulis dengan Simon Tatham, Owen Dunn, Ben Harris, dan Jacob Nevins. Ia adalah sangat mudah program yang digunakan secara meluas di komputer dari semua orang-orang yang tidak ingin atau tidak ingin menyerah untuk meletakkan tangan anda pada sebuah sistem unix seperti, tanpa harus meninggalkan Microsoft Windows.

Apakah dempul

Dempul adalah suite bebas pelanggan dan mereka juga diedarkan dalam bentuk mudah alih. Biasanya, bagaimanapun, dalam istilah, ketika kita berbicara tentang dempul, kita merujuk kepada ssh shell selamat pelanggan. Ia adalah satu permohonan yang tidak boleh terlepas dalam USB drive klasik peminat dan profesional di sektor ini. Suite itu termasuk pelanggan ssh, pada menarik alih, kunci generator dan ratu. Itu alih pelanggan adalah klasik sambungan ke sistem lama, ia adalah penting untuk memahami bahwa hal itu dapat dilakukan di mana-mana pelabuhan, perkara yang penting adalah ada sebuah tertentu keserasian, dan kita tahu itu perintah. Ssh pelanggan adalah sistem yang lebih maju karena ia mengaitkan kunci enkripsi, membuat sambungan lebih selamat. Itu yang menarik pelanggan menetapkan sambungan selamat, telah dicipta untuk membayar ganti rugi untuk kekurangan awal ciptaggio oleh awan protokol, yang telah diselesaikan. PC bukannya adalah tradisional file sistem pertukaran dalam sistem Linux, menggunakan yang sama ssh penyulitan teknologi, ia mengambil sedikit untuk belajar bagaimana untuk menggunakannya. Bagaimanapun, visual pelanggan yang dikenali sebagai winscp juga dibebaskan yang agak intuitif dan agak estetika menyenangkan sama dengan sebuah awan pelanggan. Itu keygenerator menjaga menghasilkan kunci yang diperlukan untuk apa-apa shell selamat sambungan dan ratu menyimpan mereka.

Karena terdapat sistem automatik perangkat lunak, ia berguna untuk selalu menjaga mata di laman web pembangun dempul. Alamat e-mel untuk menghubungi pembangun, sebaliknya, anda boleh menemuinya di bawah halaman bug dalam dempul.

Bagaimanapun, ada program-program lain untuk mengendalikan sambungan ssh di Windows, tapi sekarang aku digunakan untuk ini dan tidak akan berubah, karena dempul boleh bergantung pada salinan-dan-paste sangat serupa dengan linux sistem. Jika tidak, dalam program-program lain (banyak ini kaki) yang tidak dapat mencari keselesaan yang sama. Bagaimanapun, ini adalah subjektif hal yang aku rasa.

Bagaimana ia berfungsi sambungan Dempul

Dempul adalah pelanggan program untuk ssh, alih dan rlogin. Shssh adalah singkatan yang menunjukkan perkataan "shell selamat". Shell, di bidang INI, adalah satu cara yang pengguna berkomunikasi dengan mesin itu dalam bahasa yang lebih yang sama dengan manusia daripada mesin bahasa. Dempul membolehkan kau untuk mewujudkan ssh sambungan (selamat shell), alih, dan rlogin untuk berinteraksi dengan sistem pelayan dengan mengirimkan arahan dan melihat jawapan. Aku akan mencoba menjelaskan di bawah beberapa perkara asas sangat jelas pada harga seolah-olah tidak tepat. Tujuan artikel ini adalah benar-benar hanya untuk menyelesaikan masalah ini.

Karena sambungan dempul tamat

Sambungan dempul tamat kerana, pada perintah untuk mengelakkan terbiar sambungan yang tidak diperlukan, anda menetapkan sebuah masa tamat di sebelah pelanggan di sebelah pelayan. Jika tidak, sambungan akan tetap selalu aktif di sebelah pelayan, dan kemudian ssh perkhidmatan akan mempunyai kesan memakan sumber tidak perlu karena proses itu semua mati, dan tanpa tujuan. Alasan lain untuk pemotongan dempul mungkin berkaitan dengan kehilangan sambungan, sementara atau tidak.

Karena penyelesaian yang dicadangkan untuk mengelakkan pemotongan dempul bekerja

Seperti yang telah ditulis, kawalan dempul untuk mengesahkan bahawa sambungan-pelayan masih aktif. Karena ia tidak menghantar apa-apa secara default ketika ia berada dalam keadaan lain, ketika ia dipanggil, untuk contoh dengan menekan perintah pada keyboard, ia mengesan yang sambungan ke-pelayan tidak lagi tersedia dan isu-isu pesan tamat. Jelas sekali, pembangun telah melihat hal ini dan telah memberikan kemampuan ... untuk menghantar isyarat ke pelayan untuk memperingatkan dia bahwa tidak dalam keadaan terbiar tetap. Jadi, jika anda menetapkan nilai 1, setiap saat ini mesej akan dihantar ke ssh pelayan yang akan menjaga saluran terbuka dan tersedia untuk sambungan itu.


// 2017-11-10 - 2019-06-29 // @ignistech #teknologi #informatik #engineeringsystems #desktop #aplikasi

044.EU | Home | Syarat | Privacy | Penyalahgunaan | Hashtag