Memuatkan ...Mainan dan hobi internet web

Malam ini aku mengalahkan Tengik di tahap 471, jahat raccoon permainan yang aku lakukan di internet, bahawa ingin untuk tersebar di seluruh tempat yang bagus lapisan semen tanpa memikirkan semua orang-orang miskin sayur-sayuran dan binatang-binatang yang akan mengambil tanah. Ia adalah kepuasan, dua minggu yang saya cuba.

Aku akui, walaupun saya tidak kebal dari dipanggil mainan hobi yang kemarahan di internet, malah aku akan mengatakan bahwa aku terlalu banyak menggunakan dan menyalahgunakan seperti yang telah saya selalu satu di tangan dan untuk yang saya mendedikasikan setidaknya setengah jam setiap hari. Tapi aku katakan kepada diriku sendiri untuk menghibur saya sedikit yang saya perlu berehat selepas hari yang sibuk. Hanya 5 yang hidup, itu yang kita mahu untuk menyelesaikan mereka dan kemudian anda harus menunggu sementara untuk mendapatkan mereka kembali dan dapat bermain lagi, jadi, tidak ada bahaya yang anda ipnotizzi dan kami siapa yang tahu berapa lama.

Tetapi mereka adalah ilusi semata-mata.

sementara itu, tetap di bawah kawalan ranking. Pada awal terdapat banyak kenalan anda yang bermain, maka lulus tahap demi tahap anda assoltigliano lebih dan lebih. Jadi pada awal ketika anda mengalahkan seseorang, berbagi, berkongsi, berkongsi semua bahagia berpikir "Yay aku ditipu, dan aku ingin kau tahu". Kemudian suatu hari aku datang omelan pikir. Mencari di kedudukan, aku sadar kalau hanya ada dua dari orang-orang tahap untuk bermain, dan saya pikir saya hubungi: "selalu di sini untuk bermain, tetapi tidak mempunyai hidup?" Lompat, dan jika seseorang telah memikirkan hal yang sama denganku? Tapi aku punya kehidupan, aku berkata kepada diriku sendiri, dan juga memuaskan, tapi sejak itu aku tidak berkongsi apa-apa keputusan di permainan yang aku lakukan.

Dari pagi hingga malam

Alarm jam cincin, aku bangun. Itu yang selalu aku meletakkan sedikit lebih awal karena aku suka tinggal di dalam toilet sebelum menghadapi hari. Dan ia adalah masa yang di telepon, dan saya permainan pertama Burraco, bagi mereka yang tidak biasa adalah permainan kartu yang sangat menarik dan ia juga memberiku kepuasan melihat bahawa bulan-di-bulan aku selalu tempat pertama dalam kedudukan. Dan anda bisa bersumpah bahwa di mana-mana masa siang dan malam anda akan selalu mencari seseorang untuk membuat permainan yang baik.

Kadang-kadang, namun, situasi itu, jika saya berpikir tentang hal itu sangat membuatku tertawa. Di pagi hari sekitar 7, duduk di toilet, itu permainan kad. Dan saya berpikir bahwa mungkin juga lawan saya, atau lawan yang sama dalam situasi saya pada waktu itu. Ia tidak pelawak? Dua orang dewasa, (ya, karena permainan ini adalah untuk orang dewasa, tetapi untuk anzianotti, seperti yang saya katakan, I) di toilet di pagi hari bermain kartu. Aku ingat masa yang baik ketika di bilik mandi di pagi hari dan mengambil sebuah buku yang baik.

Aku ngelantur, dan ingin tetap dalam teknologi yang dapat anda lakukan bahkan sekarang, di telefon bimbit siapa yang boleh membaca buku-buku banyak. Tapi bagi saya itu bermain lebih baik. Berlangsung selama masa yang singkat, sepuluh mungkin lima belas minit jika anda mencari lawan yang mesti berfikir 30 detik setiap langkah, yang baik, dan kemudian melihat jam, jika anda punya waktu lakukan lagi jika tidak selesai dan bersedia, dan keluar.

Bagaimanapun pada permainan ini akan ada lagi yang perlu dikatakan. Pertama-tama, dengan rasa hormat untuk mainan dan corak yang lain, di mana tidak ada sembang. ini ada. Saya pikir itu menjengkelkan, aku sekurang-kurangnya ketika aku bermain dan aku hanya bermain, chat mengalihkan perhatian saya dan tidak membenarkan saya untuk mengikuti skim yang aku mengusulkan. Sebaliknya, banyak orang-orang seperti. Oke satu ucapan, pagi yang baik untuk yang aku selalu menjawab, tetapi kemudian. Dan menjadi seorang wanita malangnya, hanya menjawab ucapan yang bermula soalan-soalan yang biasa. Apa nama anda, berapa usia anda, apa yang anda lakukan dalam hidup anda.

Pada titik ini, dan kita harus menemukan solusi dan kemudian aku meletakkan avatar satu orang tua, dalam keterangan lelaki dan nasib baik biasa tuntutan pada saat ini adalah hampir hilang. Hampir, bagaimanapun, seseorang yang masih bersikeras, dan pada titik itu pukulan yang bagus "aku 78 tahun," dan jika sihir, semua senyap. Dan, aku berkata, tetapi mereka tidak akan melakukan sebelum semua ini suka bercakap, ingin tahu untuk pergi dalam beberapa chat pertemuan, dan meminta semua soalan-soalan yang kau inginkan?

Kemudian ada lain-lain pelbagai detik-detik di hari di mana untuk bermain permainan 10 minit anda perlu mengalihkan perhatian anda dan berehat anda.

Tapi malam ini adalah nyata protagonis untuk hal seperti ini.

Setelah makan malam, selesaikan rumah, menonton berita, (kerana ia adalah selalu baik untuk tinggal maklumat mengenai apa yang sedang terjadi di dunia), anda akan ingin untuk mematikan tv karena anda tidak menemukan apa-apa memuaskan, dan pada titik itu, atau aku akan mendapatkan untuk menonton film atau televisyen siri pada salah satu platform yang ada sekarang, atau pergi ke pc dan mencari sesuatu untuk menghabiskan beberapa jam. Dan ia adalah pada titik ini bahwa jika anda tidak membuat keputusan untuk satu malam keluar atau film yang anda melibatkan diri dalam peran-bermain permainan atau berbilang online, atau strategi atau perang.

Peran-bermain permainan

Peran-bermain permainan di internet ada banyak dan bermain ini jenis permainan cara berpura-pura untuk menjadi orang lain, walaupun jika ini adalah sebuah generik definisi, tetapi menyesuaikan diri dengan semua jenis peran-bermain game.

Jadi, anda berada dalam dunia fantasi, sering dunia the Lord of the Rings, di mana anda bisa menjadi seorang peri atau kerdil atau seorang hobbit, atau ramai kaum lain fantasi. Ini permainan yang biasanya bermain melalui sebuah forum, dan memakai anda personaggioti mencari untuk berinteraksi menulis dengan begitu banyak pemain lain dan ini menimbulkan situasi di mana pemain imaginasi adalah kunci untuk kejayaan atau tidak karakter anda. Dan menjadi menarik dapat mengenal pasti benar-benar menjiwai karakter yang anda bermain adalah nyata-senang permainan ini.

Dalam permainan ini, anda mulai untuk membentuk sidang, atau perusahaan yang pemain bercita-cita untuk masuk, tetapi untuk melakukan jadi, anda perlu untuk menjadi baik. Bagaimanapun, ini jenis dari permainan ada lagi yang sangat bergaya, lebih suka orang ramai di besar, pemain permainan yang berbeza.

Peran-bermain permainan berbilang online

Permainan Online pada pc, tetapi dalam hal ini, kamu membuat karakter dan melihat secara langsung pada skrin yang bergerak, bertindak dan melakukan semua tindakan-tindakan yang anda mahu dia untuk melakukan itu, semua ini dalam dunia yang hebat dihuni oleh raksasa, peri, ogre, dan lain-lain dan lain-lain

Ada satu permainan yang hebat yang telah terpesona jutaan orang di seluruh dunia, dan telah tertarik padaku.

Mereka memberiku permainan untuk anak-anak saya untuk Natal, dan jujur saja, aku mempunyai banyak keinginan, tidak memberi inspirasi saya semua yang banyak bahwa permainan. Sebenarnya, dia dipasang dan kita bermain satu daripada kanak-kanak saya. Maka, aku memutuskan untuk mencoba sejak dia meyakinkan saya bahwa adalah yang sangat menarik. Jadi aku membuat karakter, satu gnometto, sebenarnya gnome dan aku mulai bermain. Pemandangan yang sangat indah, adalah pemandangan dengan banyak salji dan kadang-kadang ia telah turun salju juga. Itu awal permainan yang sangat mudah, semua yang anda harus melakukan misi yang anda ditugaskan dan di mana kau mencari barang-barang yang kau perlukan untuk memiliki pakaian yang terbaik, senjata terbaik, dan lain-lain

Tetapi keindahan permainan ini adalah yang dengan anda yang membuat biasa misi, dan berada di peringkat anda ada begitu banyak pemain lain, dan kemudian anda bisa berinteraksi dengan mereka, untuk membuat jenis perjanjian dan berbagi rampasan misi. Ia adalah semua sangat mudah. Meratakan dunia di mana anda bergerak berkembang secara mendadak dan membuka baru banyak skenario dan banyak baru ciri-ciri yang membuat anda benar-benar menghargai itu permainan.

Anda dapat bergabung dengan persatuan ini, itu akan menjadi jemaah orang-orang yang membantu satu sama lain untuk mengatasi yang paling sukar peringkat permainan atau untuk melakukan serangan itu, yang dangeon dengan raksasa yang sebenar benar-benar kuat dan ia sukar untuk mengalahkan mereka jika kita beberapa. Tapi ini memberi anda perisai atau senjata itu benar-benar berharga.

Anda juga boleh mendapatkan profesi untuk dapat membuat sedikit uang dengan menjual apa penyelamatan dan comprandoti jadi apa yang anda butuhkan. Ada juga pelelangan dalam permainan di mana untuk mencari segala-galanya.

Bagaimanapun, untuk mahu bercakap tentang permainan ini, ia akan mengambil masa benar-benar banyak, banyak dan pelbagai perkara-perkara yang dapat anda lakukan di dalam.

Bagaimanapun, anda membuat teman-teman dan mungkin kita bermain bersama-sama dan untuk masa yang lama dan ia adalah yang indah di malam hari ketika anda perlu untuk bermain meletakkan di atas headset dan berbicara dengan mereka.

Permainan strategi

Permainan strategi terdapat banyak dan beberapa benar-benar sah. Tetapi saya ingin memberitahu anda tentang pengalaman peribadi saya dengan permainan stragegia.

Kau harus memilih satu bangsa, ada 3 dan di titik itu kau perlu untuk melakukan tutorial itu menjelaskan anda sedikit bagaimana permainan berfungsi. Tapi, segera setelah itu, ia adalah baik untuk membuang dalam beberapa permainan, biasanya satu-satu. Pada awal anda selalu kalah, kecuali jika kau orang baru seperti anda, maka anda belajar strategi dan mulai menang beberapa permainan.

Perlawanan biasanya terakhir kira-kira dua puluh menit untuk setengah jam, dan rahasianya adalah kelajuan. Kelajuan yang anda gunakan untuk membina bangunan-bangunan yang akan membenarkan anda untuk mempunyai unit yang paling berkuasa. Kelajuan di mengumpulkan sumber tanpa yang anda tidak boleh lakukan apa-apa. Kelajuan untuk membuat pertahanan yang akan membolehkan anda sekurang-kurangnya untuk mengatasi serangan pertama.

Ia adalah permainan kelajuan. Sangat lucu adalah permainan dengan pemain yang lebih, biasanya yang paling popular adalah tiga untuk tiga. Berapa banyak malam-malam saya telah menghabiskan dengan permainan ini. Tapi aku punya begitu banyak bersenang-senang, benar-benar. Apabila anda mencari rakan-rakan dengan siapa anda merasa nyaman dan bahawa anda berada di tingkat yang sama bermain, ia sering terjadi yang anda menang hampir semua perlawanan dan kemudian itu yang kau diakui sebagai lawan yang hebat.

Juga dalam permainan ini terdapat beberapa jemaah yang memanggil diri mereka puak, dan ada yang bergengsi di mana semua bercita-cita untuk masuk, di mana untuk masuk adalah sangat sukar, kerana mereka mengambil satunya pemain yang benar-benar kuat. Puak ini sering mengatur peperangan dengan klan lain, dan anda mempunyai peluang untuk melihat langsung permainan anda sepasukan.

Perang permainan atau penembak

Aku tidak punya banyak pengalaman dalam hal ini jenis dari permainan, tetapi sejauh yang aku tahu telah cukup berikut pemain.

Apa yang saya rasa saya adalah permainan tim. Kau seorang tentara, dilengkapi dengan senapan, granat dan lain-lain jenis senjata yang, bersama-sama dengan pemain lain anda berada dalam skenario yang ini tidak biasanya sangat besar, beberapa jalan-jalan, beberapa bangunan di mana anda boleh masuk, dan kau harus mencoba untuk membunuh paling banyak musuh tanpa dibunuh. Ia tidak sangat mudah dan di awal perlu dimasukkan ke dalam terlindung tempat, menunggu untuk beberapa musuh untuk berjalan-jalan dengan mereka, tapi kemudian ia menjadi membosankan dan kemudian bahagian-bahagian yang memburu.

Juga dalam permainan ini ada puak-puak, dan biasanya ketika anda memasuki salah satu pemain-pemain ini permainan yang anda rakan-rakan ahli puak dengan siapa anda biasanya akan menjadi menentang berbicara dengan mikrofon dan headphone, maka ia adalah lebih mudah untuk menyelaraskan serangan. Biasanya ada pemimpin pasukan yang panduan kumpulan dan memberikan maklumat tentang apa yang perlu kita lakukan. Di sana saya bermain masa yang lama, karena aku adalah hasil membosankan jenis permainan. Yang hampir selalu peta yang sama, hampir sama perkara yang perlu dilakukan. Dalam erti kata lain, ia menjadi membosankan.

Saya tahu permainan lain yang punya kemungkinan lebih daripada pelbagai ini tapi aku tidak tahu dengan baik topik, jadi aku terbatas untuk berbicara tentang apa yang saya bermain sendiri.

Kesimpulan

Ini hanya gambaran separa dan sangat terhad permainan yang ada di internet, ada benar-benar banyak, dan semua kategori.

Aku ingat, bagaimanapun, sangat lucu saat pengalaman saya di internet bertahun-tahun yang lalu. Kemudian di forum ada juga helah yang boleh berikan banyak jenis, tetapi banyak hanya kemahiran: Mainan yang sangat mudah, tapi kau terlibat dalam rasa yang ada kedudukan dan anda telah membuat tertentu skor untuk mendapatkan di dalam.

Mereka lucu, terlalu buruk tidak jika mereka mencari lagi. Atau setidaknya aku, bahkan jika aku tidak meminta saya telah menemukan.


it | en | zh | es | ar | pt | id | ms | fr | ja | ru | de

// 2019-06-23 - 2019-07-01 // @ufopatx #hiburan #permainan #permainanvideo #permainanpc #permainandalamtalian

044.EU | Home | Syarat | Privacy | Penyalahgunaan | Hashtag