Memuatkan ...Panggilan elektrik perkhidmatan peningkatan negara dalam kadar

Dear teman-teman, hari ini aku akan bicara tentang panggilan yang saya terima dari "diri-gaya" pengendali elektrik perkhidmatan untuk negara itali. Panggilan nama saya dan memberitahu saya cara saya pulang, memberitahu saya bahawa dia adalah sebahagian daripada seorang pejabat perkhidmatan elektrik perlindungan yang lebih besar, dan itu untuk "undang-undang" adalah wajib beritahu saya bahawa ada peningkatan dalam biaya saya. Dia memberitahu saya bahawa saya juga punya hak untuk menolak ini meningkat. Aku jelas menolaknya, tapi malangnya, garis pada masa itu jatuh. Pada titik ini, aku panggil layanan pelanggan dari nombor bebas di laman web, dan mesra pengendali memberitahu saya bahwa mereka tidak memanggil untuk maklumat seperti ini, dan itu tentunya itu adalah sebuah pusat panggilan atau di luar agensi yang mempunyai kebiasaan buruk menyampaikan mereka sebagai mereka sendiri. Terima kasih dan lebih rendah telefon bimbit.

Sumber dari masalah dan karena artikel ini

Pada titik ini, sejak laku pertama pekerja pusat panggilan ia seolah-olah saya sangat betul, saya memutuskan untuk menulis artikel ini supaya saya boleh membantu untuk orang-orang itu, itu, yang sebelum ini diberitahu, mereka boleh membuat keputusan dalam otonomi dan kesedaran, yang merupakan tindakan yang lebih baik. Dalam prakteknya, ada agensi-agensi ini dan pusat panggilan dengan "strategi" yang boleh mendorong orang-orang sakit-maklumat untuk menandatangani kontrak ex kami yang akan menghasilkan komisi dibayar oleh yang disebut di atas pusat panggilan atau agensi-agensi. Fakta yang incassino mereka suruhanjaya aku akan baik-baik saja jika ini berarti peningkatan dalam bulanan bayaran dalam tempoh berikutnya dan penyesuaian dalam hal memindahkan kepada operator yg lain. Aku bisa menjadi baik-baik saja jika dalam cara yang ikhlas, seseorang memanggil saya memberitahu saya jika saya ingin beralih ke baru pelan tarif atau menandatangani kontrak baru dengan diskaun. Panggilan ini, bagaimanapun, saya harap saya salah, saya dibawa ke pikiran idea bahawa ia adalah strategi pemasaran tidak terlalu baik berpura-pura untuk menjadi langsung pekerja perusahaan yang menyediakan listrik dan memperkuat keyakinan ini dengan memberikan maklumat seperti nama saya dan saya jalan pulang.

Cara yang sangat mudah untuk bekerja di sekitar masalah

Pada masa ini, saya boleh berfikir hanya satu cara untuk elakkan untuk masuk ke dalam kontrak, yang tidak diinginkan, atau mencurigakan. Kaedah saya adalah sangat mudah karena ia mengikuti pemikiran logis, pendek dan konkrit. Jika ia adalah benar bahawa mereka memanggil saya "resmi" dari pengendali tempat duduk yang memberikan saya dengan perkhidmatan kemudian, jika saya panggil nombor bebas pengendali yang menyediakan saya perkhidmatan, orang-orang yang menjawab aku, kau perlu sedar sebab atau kandungan seperti panggilan. Sebenarnya, lebih daripada yang membaca informasi yang saling bertentangan di laman web, yang kebanyakan mereka boleh memberitahu saya jika itu benar atau tidak benar apa yang saya katakan? Kemudian, saya bertanya siapa memanggil saya itu sekarang, saya tidak bisa dan bahawa aku akan memanggil nombor bebas pengendali yang menyediakan saya perkhidmatan. Jika jawabannya adalah kabur, ada sesuatu yang salah.

Penjelasan

Dalam artikel ini bukan tentang semua pusat panggilan, agensi, dan juga sebuah pusat panggilan atau agensi dalam cara tertentu. Di samping itu, dalam hal tidak ingin menjadi komen kepada kerja-kerja yang cemerlang dilakukan oleh pengendali yang menjawab tol-enel elektrik perkhidmatan negara. Ini hanya sebuah cerita, sebuah kehidupan yang saya harap akan membantu orang-orang yang membuat pilihan lebih bijak dalam kesimpulan apa-apa kontrak. Jika anda berpikir bahwa artikel ini mungkin akan berguna, saya mengundang anda untuk berbagi dengan rakan-rakan anda supaya mereka boleh menjadi lebih bijak. Jika anda berfikir sebaliknya yang telah saya katakan beberapa omong kosong, atau kau ingin berhadapan dengan tenang tentang topik ini, merasa bebas untuk meninggalkan komen di bawah artikel.


it | en | zh | es | ar | pt | id | ms | fr | ja | ru | de

// 2019-10-02 - 2019-10-02 // @ignisflop #kemanusiaan #ekonomi #perniagaan #perkhidmatan #kontrak

044.EU | Home | Syarat | Privacy | Penyalahgunaan | Hashtag