Memuatkan ...Resep biasa gula-gula sicily

Tipikal gula-gula sicily benar-benar banyak, begitu banyak untuk layak sebuah artikel hanya untuk mereka. Manis yang kompleks dan ada yang tidak mudah untuk melaksanakan, tetapi semua sangat cantik, dihiasi dengan rasa dan sangat baik untuk makan. Kemudian parade biasa sisilia pastri dari yang terkenal cannoli ke sicily cassata alla siciliana, badam pes, atau marzipan, dan banyak orang lain. Mari kita mulai dengan cannoli sicily, pencuci mulut yang benar-benar dikenali di seluruh dunia.

Cannoli alla siciliana

Perlu untuk sisilia cannoli

Persediaan cannoli alla siciliana

Mari kita mulai dengan menyediakan cannoli-nya, yang kemudian akan menjadi boneka dengan ricotta, dan doh untuk cannoli, pergi bersedia beberapa jam sebelum dan kiri untuk berehat di dalam peti sejuk. Kita cadangkan sekurang-kurangnya 6 jam.

Di dalam mangkuk campurkan tepung dengan gula, lemak babi, telur, dipukuli, dua sudu cuka anggur putih, Suite, parut kulit oren dan kayu manis serbuk, campurkan semua bersama-sama dan bekerja dengan tangan anda untuk membentuk doh agak keras dan elastik. Bungkus doh dalam filem berpaut dan dimasukkan ke dalam lemari es selama beberapa jam.

Keluarkan dari peti sejuk, uli doh dengan tangan dan potong banyak yang lebih kecil yang akan meletakkan dengan rolling pin untuk bentuk lembaran sebaliknya baik-baik saja. Dengan cawan oleh sarapan membentuk begitu banyak lingkaran yang perlu sedikit panjang untuk membentuk bujur.

Pada titik ini, untuk dapat goreng cannoli adalah logam silinder itu hanya untuk ini digunakan dan akan perlu banyak cannoli yang ingin kita lakukan, seperti sebelumnya, keluarkan cannoli sudah goreng dari silinder, ia harus benar-benar dingin.

Itu oval doh yang kami telah bersedia untuk menjadi diikat di silinder ini, dan ketika mereka akan semua siap dengan kuning telur dipukul untuk berus permukaan. Biarkan beberapa minit sebelum menggoreng cannoli-nya, maka menenggelamkan mereka di banyak minyak kacang kira-kira setengah minit, beralih terus-menerus, lulus mereka dan kemudian pada kertas menyerap untuk membuang minyak berlebihan.

Ketika mereka sejuk, menyediakan pengisian.

Ayak ricotta dan bekerja dengan elektrik pemukul untuk menggabungkan gula.

Mengisi cannoli, yang anda dikeluarkan dari logam silinder, dengan ricotta dan hiasan kedua-dua pihak dengan titik coklat atau dicincang pistachios atau mengiris pala oren dan membawanya ke meja.

Sisilia Cassata

Dan' ratu sisilia pastry, sangat terkenal secara internasional dan mempunyai rasa yang unik, satu-satunya downside adalah bahawa ia adalah satu tumpukan gula tidak acuh tak acuh.

Persediaan tidak mudah dan lebih lama.

Yang diperlukan untuk cassata siciliana

 

Persediaan sicily cassata

Anda perlu bermula untuk menyediakan kue bolu, ricotta hari sebelum ini. Span, karena anda akan memotong lebih mudah tanpa runtuh, ricotta pada mulanya pergi dibuat untuk mengalirkan baik untuk membuang kebanyakan dadih, maka ia adalah untuk dicampur dengan gula dan dilindungi oleh sehelai telus filem dan dimasukkan ke dalam peti sejuk kurang lebih selama 12 jam.

Kami menyediakan kemudian span.

Untuk resep ini kita akan memerlukan doh mixer atau elektrik pukul, seperti doh mesti bekerja lama.

Kemudian dalam satu mangkuk memecahkan telur, keluarkan benih di dalam pod vanila dan menambah mereka untuk telur, meletakkan sedikit garam dan mulai memukul telur dengan menambah perlahan-lahan gula. Campuran harus berbuih dan peningkatan dalam jumlah, ia akan mengambil masa kira-kira 15 menit. Apabila campuran siap, tambah tepung dan kentang tepung, bekerja doh dengan sendok kayu yang sangat perlahan-lahan dari bawah untuk mencegah telur mencabut. Setelah semua bercampur memasukkannya ke dalam kuali kek sebelum ini mentega dan atas, dan masak dalam oven dipanaskan pada 160 darjah selama kira-kira 50 minit. Sekali sejuk, menyimpannya di suhu kamar dilindungi oleh filem telus kurang lebih selama 12 jam.

Mempersiapkan sekarang untuk pasta reale, atau marzipan. Ke dalam kuali gula larut dengan air dan masak dengan api kecil sehingga gula telah dibubarkan. Tambah almond tampal dan pewarna makanan hijau. Keluarkan dari haba hanya campur dengan bahan-bahan dan meletakkan doh ke pesawat di mana ia hanya sejuk akan bekerja dengan tangan sehingga doh lembut dan licin.Untuk campuran yang baik untuk menggunakan jika anda memerlukan sedikit gula-gula bukan tepung. Dengan rolling pin untuk ratakan adonan sehingga anda mendapat kira-kira 7 - 8 mm ketebalan. Kami menyediakan sekarang sirap untuk rum yang akan basah kedua-dua marzipan untuk span. Bercampur air dan rum dan gula siap untuk digunakan. Kita mulai sekarang pembinaan cassata. Potong kek span dalam 3 cakera ketebalan yang sama. Salah satu daripada tiga cakera pergi, dipotong kedua-dua jalur tegak dan mendatar, dalam rangka untuk mendapatkan kecil trapezzi. Sama-sama perlu dibuat dengan pasta pasta reale, atau marzipan. Ini keping ganti akan melayani untuk menutup tepi kuali, yang dalam hal ini adalah khas, sebenarnya tepi kek adalah satu-line gaya. Setelah anda telah meliputi seluruh lembaga untuk meletakkan di bawah pan lagi seluruh cakera kue spon. Kedua-dua tepi dan bawah pada titik ini, yang lembab dengan sirup untuk rum, pastikan untuk mengedarkannya secara merata di seluruh permukaan. Dengan sebuah pisau tajam, keluarkan berlebihan bagian dari keping yang menonjol dari tepi pan. Ambil sekarang ricotta keju yang telah dimasukkan ke dalam peti sejuk dan membuangnya beberapa kali di ayak untuk membuat ia doh yang lembut dan licin, kacau tambah titik coklat. Dengan sudu meletakkan campuran ricotta keju untuk hal-hal yang lapisan kek dengan spatula. Runtuh pan Sepanyol maju, dan satu potong oleh tepi dan letakkan di atas ricotta, meratakan untuk yang baik. Tutup dengan filem berpaut dan meninggalkan sisanya untuk sekurang-kurangnya dua atau tiga jam dalam peti sejuk. Sekarang cassata, pergi, belok ke atas dulang dan pergi untuk kemasan. Sediakan icing untuk meliputi seluruh cake. Tempat gula dan air di dalam periuk lebih rendah panas dan biarkan masak, kacau sehingga campuran putih dan berkrim yang digunakan di seluruh permukaan cassata kek masih hangat supaya kau rapprenda hanya berlumur. Dengan seberapa segera seperti yang sejuk di luar, menghiasi cassata dengan halwa dan berbagai macam buah-buahan dan dimasukkan ke dalam peti sejuk sehingga siap untuk melayani.

Roti orange sisilia

Perlu untuk roti oren sisilia

untuk pembekuan:

Penyediaan roti oren sisilia

Campuran bersama telur dan gula dengan elektrik pukul sehingga campuran berbulu. Bergabung dengan pelan pelan mentega lembut, tepung dan paket ragi kue.

Dengan mixer, cincang orange, yang kita pertama dicuci dan dipotong-potong. Tambah cincang kulit oren untuk campuran dan kacau untuk mencampur segala-galanya. Letakkan campuran dalam btk spring pan atau ke lancar roti timah dan dalam oven dipanaskan pada 160 darjah selama kira-kira 50 minit.

Bersiap dalam masa yang sama pembekuan. Gula larut dalam jus oren untuk mendapatkan semacam sirap dengan yang berus permukaan kek selepas dikeluarkan dari oven. Hiasan dengan potongan-potongan kecil untuk pala oren.

Almond paste biskut sisilia

Sumber-sumber untuk cookies dengan almond paste sisilia

Persediaan cookies dengan almond paste sisilia

Cop sangat halus dengan mixer dengan badam dikupas, tambah gula, putih 2 telur, parut kulit separuh lemon dan aroma buah badam dan memotong untuk bergaul dengan baik. Hasilnya adalah sebuah kamp yang cukup keras dengan yang untuk mendapatkan bola doh yang akan dihancurkan dengan tangan dengan meletakkan pala ceri. Setelah siap, biskuit diletakkan dalam sebuah pembakar agak menjauhkan dan ditutup dengan telus filem yang akan diletakkan di dalam peti sejuk untuk setidaknya 7 jam. Setelah waktu ini, meletakkan pan dalam oven sudah panas pada 180 derajat, sekitar sepuluh menit. Keluarkan dari oven apabila mereka adalah emas, sedikit dan berkhidmat sekali mereka adalah sejuk.


it | en | zh | es | ar | pt | id | ms | fr | ja | ru | de

// 2019-10-07 - 2019-10-07 // @ufopatx #hiburan #hobi #rumah #dapur #resep

Artikel dalam kumpulan ini

 1. Resep roti tuscan, buatan
 2. Resep itu paella
 3. Resep lasagna di dalam oven
 4. Resep kue kentang
 5. Resep panzanella di tuscany dengan geographic variasi
 6. Tradisional hidangan dari kejiranan
 7. Resep bukan alkohol
 8. Pai apel resep
 9. Kek Coklat dengan Variasi
 10. Parmesan dengan varian - ms
 11. Susu cepat ke pasta musim
 12. Sediakan belahan babi
 13. Hidangan dengan ayam
 14. Resipi dengan kentang
 15. Hidangan lazat Florence
 16. Resipi tipikal Liguria
 17. Pembuka selera yang terbaik
 18. Resipi tradisional dari Emilia Romagna
 19. Resipi biasa Campania
 20. Resipi dan hidangan khas dari Calabria
 21. Resepi hidangan khas dari rantau Veneto
 22. Resep biasa gula-gula sicily
 23. Resep biasa sisilia hidangan
044.EU | Home | Syarat | Privacy | Penyalahgunaan | Hashtag